CursuriStea ÎN ATENŢIA CELOR INTERESAŢI SĂ PRACTICE " TEHNICĂ RADIANTĂ - AUTHENTIC REIKI" ®;

PROGRAMA CURSURI

TEHNICA RADIANTA
SEMINAR:  - Initiere în Tehnica Radianta - Real Reiki - Authentic Reiki- gradul 1
Descriere: Tehnica de optimizare, de auto-intretinere si de sustinere energetica a viului, prin aplicarea palmelor.
Tehnica Radianta este o Stiinta a Energiei Universale, care poseda o metoda unica de punere in forma, de optimizare energetica, de vitalizare a organismului si de refacere pe toate planurile fizic, emotional, mental. Este socotita a fi una dintre cele mai eficiente tehnici anti/stress.
Prin cheile pe care le poseda aceasta Stiinta straveche, absolut naturala, prin palmele corect activate se poate accesa o sursa inepuizabila de energie, care se afla in interiorul nucleului atomic, dinamizand procesul natural de auto-regenerare si auto-refacere al Fiintei. Ca Tehnica este usor de invatat, putand fi folosita in orice situatie, oricand este nevoie, de oricine care are palmele activate conform proceselor de acordaj. Ea poate insoti si sustine efectele oricarei alte Tehnici de optimizare, inclusiv tratamentele medicale.
Ca efecte principale:
- Optimizeaza si vitalizeaza toate planurile energetice> fizic, emotional, mintal, spiritual.
- Ajuta la mentinerea tonusului, la redobandirea capacitatii de refacere si de regenerare a organismului.
- Ajuta la vitalizarea si activarea sistemului imunitar, prevenind imbolnavirile.
- Intareste puterea de adaptare a organismului si la marirea flexibilitatii acestuia.
- Ajuta la micsorarea senzatiei de lipsa de ajutor si de putere, dezvoltand increderea in sine.
- Reduce efectele nocive ale stressului. Dezvolta intr-un mod natural, firesc, calitatile umane, cum ar fi: compasiunea, intelegerea, iubirea neconditionata, increderea in binele vietii.
- Este una dintre cele mai moderne si apreciate suplimente alimentare la moda, fiindca foloseste o enegie de cea mai pura calitate care hraneste, in mod abundent, toate cele 7 planuri de vibratie ale existetei noastre.Capacitatea radianta a palmelor, poate fi primita de oricine doreste aceasta, indiferent de varsta, pregatire profesionala, spirituala, indiferent de religie, sex, stare de sanatate sau orice alte considerente energetice personale.
Aceasta capacitate se primeste pe parcursul derularii Seminarului de Tehnica Radianta, tinut de Instructori autorizati de T.R.T.A.I./Asociatia Internationala de Tehnica Radianta, Inc., cu sediul in USA, Florida, St. Petersburg. PRECIZARE: Tehnica Radianta NU este o idee, o teorie filozofica sau un cult, nu este o religie, nu este o Stiinta a bolii cum este medicina, nu este o forma de control a mintii, de hipnoza sau de auto/hipnoza. NU este poluanta, agresiva, nu are efecte secundare si nu are contraindicatii. Starea de bine, re/echilibrarea si re/armonizarea intregului organism, redobandirea sanatatii, SUNT DOAR EFECTE ALE UTILIZARII CORECTE A ACESTEI TEHNICI.
Tehnica contine un sistem precis de auto/ajutorare dar si de ajutorare a oricarei Fiinte care are nevoie de ajutor, om, planta, animal.
Seminariile se pot organiza in orice localitate din tara sau din strainatate.
La gradul 1, se face o initiere pentru a lucra cu Energia Universală pe structura viului, în regnurile mineral, vegetal, animal şi uman. Se fac 4 acordaje ale palmelor pentru accesarea Energiei Universale.
Durata: 2 zile x 4 ore/zi Total: 8 ore.

SEMINAR:  - Initiere în Tehnica Radianta - Real Reiki - gradul 2
Descriere: Se face o initiere pentru a lucra cu Energia Universala si pe evenimente, folosind 3 simboluri universale si se face un acordaj al palmelor pentru ca simbolurile folosite sa devina operative în spatiu si timp.
Aceasta initiere ne da posibilitatea de a lucra simultan in prezentul continuu – trecut, prezent si viitor, pe o infinitate de probleme si persoane, la orice ora din zi si din noapte.
Durata: 3 zile x 4 ore/zi Total: 12 ore.


SEMINARII SPECIALE PENTRU INITIERE ÎN EVOLUTIE SPIRITUALĂ sI DEZVOLTAREA DE CAPACITĂTI SPECIALE PRIN TEHNICA SI TERAPIA “LIBE”
Scopul Terapiei Libe este acela de a dezvolta capacitatea de a trăi în armonie cu tot ce există: cu tine însuti, cu cei de lângă tine, cu Universul. Toate dezechilibrele care apar în viata noastră sub diverse forme: boli, singurătate, sărăcie, destine nefavorabile, au profunde cauze interioare, declansate de lipsa de informatie, de nerespectarea legilor naturale ale vietii, lipsa de încredere în sine si, nu în ultimul rând, de pierderea motivatiei de a fi. În cadrul acestor seminarii se primesc informatii si se învată exercitii si metode, accesibile tuturor, prin care fiecare să poată lucra cu sine însusi sau cu oricine doreste să fie ajutat.
Tematica acestor seminarii este prezentată mai jos:

Gradul 1: Seminar de initiere în "Vise, visare si dezlegări de blesteme si magie folosind Tehnica Radiantă"
Descriere: Se prezintă legătura dintre vis si realitate, tipurile de vise. Visarea si înscrierea viselor.
Dezlegări de blesteme, făcături si magie neagră folosind Tehnica Radiantă - gradul 2.
Tehnica Radiantă este o tehnică care poate sustine folosirea cu efecte sporite, a oricărei alte tehnici, mărind beneficitatea rezultatelor prin efectul sinergetic. Ea poate fi utilizată pentru a sustine calitatea somnului, constientizarea limbajului viselor, pentru realizarea proiectelor de viitor sau pentru protectie si desfacerea eventualelor, asa zise, legături pe care blestemele sau magia neagră le poate face.
Durata:  2 zile x 4 ore/zi. Total: 8 ore

Gradul 2: Seminar de initiere în "Terapeutul si legătura lui cu celelalte regnuri folosind Tehnica Radiantă"
Descriere: Se prezintă legăturile si relatiile pe care terapeutul trebuie să le aibă cu celelalte regnuri: plante, arbori, animale, Planeta, intrând în rezonantă cu ele, folosind Tehnica Radiantă se descrie modul în care putem sustine si sprijini viata lumii înconjurătoare.
Durata: 2 zile x 4 ore/zi Total: 8 ore

Gradul 3: Seminar de initiere în " Terapeutul si radiestezia - metode de obtinere a informatiilor folosind Tehnica Radiantă"
Descriere: Se prezintă metode radiestezice de obtinere a informatiilor. La acest seminar se învată si se dezvoltă calitatea unui bun radiestezist, lucrul cu Pendulul sau alte instrumente radiestezice, se stabileste codul personal de dialogare cu subconstientul, folosirea desenelor active în amplificarea proceselor de regenerare si vindecare, precum si utilizarea Tehnicii Radiante pentru a obtine cele mai bune rezultate în domeniu. Seminarul se prezinta in 2 module distincte.
Durata: 4 zile x 4 ore/zi Total: 16 ore

Gradul 4: Seminar de initiere in "Arta de a trai. Vindecare si autovindecare. Terapeutul si contributia lui la vindecarea prin schimbare de atitudine si întelegere"
Descriere: Cuprinde trei module care oferă tehnici sigure pentru a depăsi modul de gândire cartezian si a dobândi o întelegere holistică a vietii, pentru a aduce mai multă armonie în relatiile cu tot ce există si pentru a redobândi bucuria de a fi. Sunt prezentate metode si căi de accesare la subconstientul pacientului pentru a se vindeca, schimbându-si atitudinea fată de el si fată de viată.
Durata: 3 zile x 4 ore/zi. Total: 12 ore

Gradul 5: Seminar de initiere spirituală în " Opt pasi către Nemărginire"
Descriere: Este un seminar de auto-descoperire si auto-regenerare prin cele 8 chakre fundamentale. Se obtine capacitatea de a lucra cu o serie de exercitii, de exceptie, prin care se poate obtine activarea capacitătilor extrasenzoriale. Seminarul se desfasoara sub forma a 2 module cuprinzand cate 4 zile fiecare.
Durata: 8 zile x 4 ore/zi. Total: 32 ore

Gradul 6: Seminar de initiere spirituală în " Vindecare prin intelegere si schimbare de atitudine".
Descriere: Seminarul ofera “chei” orientative pentru a intelege in profunzime evenimentele si provocarile vietii. Intelegerea profunda, pe toate planurile, conduce la schimbarea de atitudine a cursantilor ceea ce conduce la auto-vindecarea lor. Seminarul se desfasoara sub forma a 3 module avand cate 2 zile fiecare.
Durata: 6 zile x 4 ore/ zi. Total: 24 ore

Gradul 7: Seminar de initiere spirituală " Calatorie in timp. Sase pasi catre necunoscutul din noi"
Descriere: Sunt prezentate o serie de exercitii-meditatie care pot conduce la expandarea constiintei. Efecte: auto-vindecare prin eliberarea tensiunilor acumulate de-a lungul existentelor, prin constientizarea cauzelor ascunse de timp si prin intelegerea existentei actuale. Seminarul se desfasoara sub forma a 2 module avand cate 3 zile fiecare.
Durata: 6 zile x 4 ore/ zi. Total: 24 ore

Gradul 8: Seminar de initiere spirituală în " Moartea – Misterele trecerii dincolo. Poarta uitata – initiere spirituala”
Descriere: Procesul vietii cuprinde si trecerea intr-o alta dimensiune. De obicei, teama de moarte, creeaza traume profunde si este sursa tuturor fricilor si angoaselor noastre. In plus, frica de acest moment, care oricum se intampla la momentul programat de Natura, ne blocheaza accesul la una dintre cele mai profunde experiente ale vietii.
Durata: 2 zile x 4 ore/ zi. Total: 8 ore

Gradul 9: Seminar de initiere spirituală în " Arta Nasterii si Renasterii – cele 9 trepte ale nasterii"
Descriere: Se pare că cele mai profunde traume care pot produce mari dezechilibre în fiinta umană, se produc pe parcursul celor 9 luni în care fătul se dezvoltă în pântecele mamei si în timpul travaliului. Seminarul are ca prim scop, declansarea unui profund proces de vindecare prin constientizare si prin folosirea Tehnicii Radiante. De asemeni, îsi propune să initieze în arta implicării emotionale, afective, spirituale a viitorilor părinti, prin întelegerea misterului cosmic al nasterii. Dar, cuprinde si “chei” pe care oricine le poate utiliza pentru a innobila calitatea emanatiilor mentale si emotionale pe care le aducem in existenta.
Durata: 3 zile x 4 ore/ zi. Total: 12 ore

Gradul 10: Seminar de initiere spirituală în " Medicina Solară – Vindecarea Sufletului"
Descriere: Sunt prezentate o serie de tehnici speciale care aplicate centrilor energetici si meridianelor energetice, folosind energia universală, se pot accesa cauzele bolilor care se manifestă pe toate planurile de vibratie, conducând la vindecarea lor. Sunt prezentate remedii care conduc la vindecarea sufletului.
Durata: 2 zile x 4 ore/ zi. Total: 8 ore

Gradul 11: Seminar de initiere spirituală în " Tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Geriatria si Tehnica Radiantei”
Descriere: Construieste-ti viitorul din timp. Sunt prezentate informatii privind evolutia entitatilor si maturitatea spirituala a omenirii. Sunteti batrani doar atunci cand ganditi aceasta. Activitatea de prevenire si stilul de viata sunt factori hotaratori pentru a ramane tineri. De asemeni printr-un mod corect de abordare a vietii, prin tehnici speciale se poate obtine si un real proces de intinerire al intregii noastre Fiinte.
Durata: 2 zile x 4 ore/ zi. Total: 8 ore

Gradul 12: Seminar de initiere spirituală în " Trezirea mintii superioare si actiunea ei in procesul noii etape de evolutie personala”
Descriere: Seminarul cuprinde, in principal, in afara informatiilor respective si o suita de metode si exercitii pentru activarea Mintii Superioare, cea care este guvernata de emisfera cerebrala dreapta, asa numita minte intuitiva, metode de autoaparare a mintii de influente rauvoitoare si de manipulari exterioare. Manipularea mintii este o tactica a celor care vor sa stapaneasca si sa dispuna de oameni. Este important sa stii ce sa faci pentru tine insuti si pentru ai tai, ca sa decizi prin vonta proprie si sa ai perfecta libertate de a alege. Seminarul prevede si o suita de 4 acordaje care vizeaza Mintea Superioara, activarea ei radianta si protectia.
Durata: 2 zile x 4 ore/ zi. Total: 8 ore


Nota:
  • Tematica prezentata mai sus conduce gradual la evolutia spirituala a cursantilor si la schimbarea modului de gândire fata de ei însisi si fata de Universurile în care traiesc, conducând la redobândirea starii de sanatate pe toate planurile.
  • Se are în vedere îmbogatirea programei cu noi titluri de seminarii interesante, care sa conduca la satisfacerea setei de informatie în acest domeniu de frontiera si la dezvoltarea de capacitati speciale personale.
  • La aceste seminarii pot participa si persoane care nu au facut cursurile de Tehnica Radianta.
  • Seminariile se pot tine în orice localitate din tara sau strainatate.
  • Contact pentru seminariile de TEHNICA RADIANTA REAL REIKI:
    • tel 0723 171 031
Sus